Commerzbank vrea Banca Carpatica

Commerzbank, a doua mare bancă germană din punctul de vedere al activelor, discută preluarea Băncii Carpatica, au declarat agenţiei Mediafax surse din piaţa bancară.

1 afișare
Imaginea articolului Commerzbank vrea Banca Carpatica

Commerzbank vrea Banca Carpatica

"Banca germană Commerzbank este în prezent în discuţii cu Banca Carpatica şi este posibil ca până în toamnă să se poată vorbi de semnarea unei tranzacţii. Acţionarii Carpatica evaluează banca la 1,8-2 miliarde de lei (500-550 milioane de euro)", au spus sursele citate.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici