Complicii europeni ai lui Voronin

Atacurile teroriste ale regimului comunist de la Chisinau impotriva romanilor din Basarabia se suprapun cu atacurile impotriva Romaniei, cu scopul de a o izola si discredita. Agresorii si cei care se afla in spate se bazeaza pe oamenii lor din institutiile europene.

5 afișări
Imaginea articolului Complicii europeni ai lui Voronin

Complicii europeni ai lui Voronin

Frauda electorala de la Chisinau a putut avea loc din cauza ingaduintei cu care reprezentantii UE, Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), Consiliului Europei, participanti la supra­ve­gherea alegerilor, au inchis ochii in fata abuzurilor regimului Voronin. Tinerilor din Basarabia si partidelor din opozitie li se pune pumnul in gura pe motiv ca nu accepta rezultatul alegerilor si il contesta pe Voronin precum si procesul electoral blagoslovit de institutiile europene.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici