Consilierul lui Vacaroiu de la Curtea de Conturi isi controleaza propriile dosare de coruptie

Emil Calota, fostul primar PSD al Ploiestiului, in prezent consilierul personal al presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, este acuzat ca a incercat sa-i intimideze pe subordonatii sai de la Camera de Conturi Prahova care, in perioada 2000-2008, cand a fost edil, i-au sanctionat deciziile nelegale.

3 afișări
Imaginea articolului Consilierul lui Vacaroiu de la Curtea de Conturi isi controleaza propriile dosare de coruptie

Consilierul lui Vacaroiu de la Curtea de Conturi isi controleaza propriile dosare de coruptie

"Imediat dupa instalarea sa la Curtea de Conturi, domnul Calota a venit la o intalnire cu noi, aici, la Ploiesti, si ne-a reprosat ca i-am imputat banii cu care s-a premiat nelegal, singur, pe vremeacand era primar", a declarat, sub protectia anonimatului, un auditor-sef din cadrul Camerei de Conturi Prahova. De altfel, dupa ce a ajuns consilier la Curtea de Conturi, Emil Calota a castigat, in prima instanta, procesul cu filiala din Prahova a acestei institutii, magistratii anuland raportul prin care era obligat sa returneze la buget suma de 500 de milioane de lei, incasata de el si cei doi viceprimari, sub forma de bonificatii.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici