Consiliul Naţional de Integritate - sub asaltul căpuşelor „societăţii în civil“

În aceste zile se dă o adevărată bătălie în jurul Consiliului Naţional de Integritate, confruntare ce pune în discuţie chiar parametrii integrităţii, şi nu numai sub aspect moral.

5 afișări
Imaginea articolului Consiliul Naţional de Integritate - sub asaltul căpuşelor „societăţii în civil“

Consiliul Naţional de Integritate - sub asaltul căpuşelor „societăţii în civil“

Lupta în alegerile pentru Consiliul Naţional de Integritate se duce în zona candidatului societăţii civile, care s-a transformat pe ultima sută de metri într-o competiţie extrem de interesantă, odată cu apariţia unui nou candidat al societăţii civile pe lângă vechiul etern candidat Codru Vrabie, personaj protejat în Senat de Mircea Geoană, împins din spate de un Alistar, ce încearcă să se infiltreze din nou în conducerea CNI-ului, instituţie controlată şi căpuşată exclusiv de PSD şi PNL, în trecut.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici