Constanţa:Şi umiliţi, şi cu banii luaţi la Podul Feteşti

De patru zile, de când a intrat în vigoare taxa de pod la Feteşti, Autostrada Soarelui a devenit un calvar pentru şoferi şi pasageri. Metoda de încasare a taxei este una rudimintară: la ghişee. Şi ele sunt puţine, doar trei.

3 afișări
Imaginea articolului Constanţa:Şi umiliţi, şi cu banii luaţi la Podul Feteşti

Constanţa:Şi umiliţi, şi cu banii luaţi la Podul Feteşti

Aşa se face că zilnic, coloanele de maşini se întind până la 4 kilometri lungime. Asta poate însemna şi două ore de aşteptare. Taxele sunt plătite de toate autovehiculele, fără exceptii: motocilcetă-7 lei, autoturism-10 lei, camion-până la 68 lei.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici