Consultanţa pentru exproprierea unui metru pătrat, mai scumpă decât terenul

Refugiile pentru pietoni de 500.000 de euro bucata, balizele antiorbire sau marcajele rutiere supraevaluate nu sunt nici pe departe singurele metode prin care Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a fost mulsă de sume colosale. La fel de mănoase şi mult mai puţin expuse privirilor indiscrete ale presei au fost şi rămân contractele de consultanţă juridică, prin intermediul cărora multe zeci de milioane de euro s-au scurs, în numai trei ani, din conturile CNADNR în buzunarele unor băieţi şi fete deştepte din avocatură.

1 afișare
Imaginea articolului Consultanţa pentru exproprierea unui metru pătrat, mai scumpă decât terenul

Consultanţa pentru exproprierea unui metru pătrat, mai scumpă decât terenul

Petrecerea pe bani publici continuă: pe 11 iulie 2007, CNADNR a dat publicităţii un anunţ de intenţie pentru achiziţionarea de servicii juridice de expropriere. Costul estimat pentru cele patru tronsoane de drum expres vizate este halucinant: 16,2 milioane de euro, fără TVA!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici