Consulul general al României în Sevilla, MONICA ŞTIRBU, amor nebun cu un tânăr de 23 de ani

De multe ori, persoanele care ne reprezintă în afară nu sunt dintre cele mai indicate. O bârfă care circulă în mediile diplomatice din Occident este aceea că Monica Ştirbu, Consulul General al României în Sevilla ar avea o aventură cu mai tânărul său referent principal de specialitate, Florin Marian Palade.

1 afișare
Imaginea articolului Consulul general al României în Sevilla, MONICA ŞTIRBU, amor nebun cu un tânăr de 23 de ani

Consulul general al României în Sevilla, MONICA ŞTIRBU, amor nebun cu un tânăr de 23 de ani

Până aici nimic nou, numai că doamna are în jur de 55 de ani, iar amorezul doar 23-24. Monica este măritată, de mult timp, cu un venerabil domn de 80 ani şi au împreună doi băieţi.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici