Contre Turcu - Iancu! "Ciocu' mic, şi capul în pământ!" / "La Turcu, totul se reduce la mic"

Marian Iancu şi Vasile Turcu s-au contrat destul de dur, în această seară, ca urmare a încercărilor zadarnice ale acţionarului dinamovist de a explica că Dinamo nu a fost avantajată de arbitraj în partida cu Vasluiul.

8 afișări
Imaginea articolului Contre Turcu - Iancu! "Ciocu' mic, şi capul în pământ!" / "La Turcu, totul se reduce la mic"

Contre Turcu - Iancu! "Ciocu' mic, şi capul în pământ!" / "La Turcu, totul se reduce la mic"

"Fiecare şef de club să îşi vadă de treaba lui, eu nu am comentat niciodata arbitrajul şi alte lucruri de genul ăsta. Investitorii să îşi vadă de treaba lor, de afacerile lor. Când va fi meciul lor, atunci să comenteze, până atunci, ciocul mic şi capul în pământ!", a declarat acţionarul câinilor la gsptv.Iancu i-a replicat instantaneu, menţionând că e normal ca oamenii de fotbal să se sesizeze, mai ales când rezultatele lui Dinamo îi interesează direct.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici