Controversatul secretar de stat Şerban Tudor - tartor peste afacerile murdare de la Oil Terminal

Scandalul stârnit de seria de articole publicate de „Curentul“ despre situaţia unui obiectiv strategic al României, Oil Terminal Constanţa, căpuşat de reprezentanţii unei adevărate mafii petroliere cu conexiuni politice importante, a determinat reacţii isterice la vârful grupului de interese care l-a propulsat pe actualul director, Silviu Wagner, în fruntea societăţii.

6 afișări
Imaginea articolului Controversatul secretar de stat Şerban Tudor - tartor peste afacerile murdare de la Oil Terminal

Controversatul secretar de stat Şerban Tudor - tartor peste afacerile murdare de la Oil Terminal

Mesaje de tot felul, mai mult sau mai puţin anonime, telefoane de ameninţare adresate celor suspectaţi că sunt surse ale ziarului nostru, măsuri de "securizare" şi de restricţionare a accesului la documente de serviciu (deşi în cadrul societăţii funcţionează un departament de control al circuitului documentelor), măsuri ce duc la blocarea activităţii unor sectoare importante din cadrul Oil Terminal, dispuse de fostul şef al măturătorilor societăţii, pus director prin semnătura secretarului de stat Şerban Tudor.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici