Coplată la stat sau abonament la privat?

Intrarea în vigoare a sistemului de coplată va pune pe butuci sistemul sanitar de stat, şi-aşa aflat în agonie. Pe lângă contribuţiile sociale, luate cu japca de stat în schimbul unor servicii medicale mizere, românii vor fi nevoiţi începând de anul viitor să plătească un maximum de 600 lei pe an pentru consultaţii şi spitalizare.

5 afișări
Imaginea articolului Coplată la stat sau abonament la privat?

Coplată la stat sau abonament la privat?

Un calcul simplu arată însă că, atât din punct de vedere financiar, cât şi al serviciilor de calitate superioară, ar fi de preferat clinicile private, care au instituit deja abonamente pentru toate buzunarele.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici