Copos nu-si mai lasa hotelurile pe alte maini

Omul de afaceri George Copos, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata hoteliera de lux din Capitala, va renunta la contractul de management pe care il deruleaza cu firma Intercontinental International in cadrul unitatii de cinci stele Crowne Plaza din Capitala, in favoarea unuia de franciza, a declarat Mioara Gheorghe, director de marketing al Crowne Plaza.

1 afișare
Imaginea articolului Copos nu-si mai lasa hotelurile pe alte maini

Copos nu-si mai lasa hotelurile pe alte maini

Miscarea ii va permite lui Copos sa se implice direct in conducerea hotelului. Omul de afaceri detine in Capitala doua hoteluri de cinci stele - Athenee Palace Hilton si Crowne Plaza cu o cifra de afaceri cumulata de circa 30 mil. euro in 2006. Principalul castig este, in cazul renuntarii la contractul de management, disparitia obligativitatii de a urma un calendar de investitii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici