CRBL o sfătuieşte: «Elena, să dai doar din fund!»

Emoţii mari pentru Elena Gheorghe, astă seară! Solista va intra în prima semifinală Eurovision pe poziţia 14 şi va fi încălţată cu pantofi cu tocuri foarte înalte, de 15 cm.

1 afișare
Imaginea articolului CRBL o sfătuieşte: «Elena, să dai doar din fund!»

CRBL o sfătuieşte: «Elena, să dai doar din fund!»

CRBL, unul dintre cei mai mari maeştri ai dansului, o avertizează să aibă grijă cum se mişcă pe scenă, să dea doar din fund şi sâni. Elena a uimit la selecţia naţională pentru Eurovision, când a dansat încălţată cu sandale cu tocuri foarte înalte, fără probleme, deşi coregrafia nu era tocmai simplă.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici