Criticile din raportul CE, interpretate ca laude

Autoritatile de la Bucuresti care raspund de domeniul Justitiei s-au aratat, ieri, satisfacute de continutul Raportului de tara, cu toate ca cel putin judecatorii, Consiliul Superior al Magistraturii si chiar Guvernul sunt criticati nuantat vizavi de responsabilitatile pe care le au si de anumite probleme pe care nu le-au rezolvat nici acum, la un an si jumatate de la integrare.

5 afișări
Imaginea articolului Criticile din raportul CE, interpretate ca laude

Criticile din raportul CE, interpretate ca laude

„Combaterea coruptiei trebuie depolitizata”, „trebuie permisa continuarea anchetelor independente ale fostilor ministri si membri ai Parlamentului”, „Guvernul ar trebui sa finalizeze noul Cod de procedura penala si sa faca progrese în ce priveste proiectul de Cod penal”, „Consiliul Superior al Magistraturii trebuie sa întreprinda demersuri în vederea unei mai mari transparente si eficiente a sistemului judiciar, precum si în vederea îmbunatatirii propriei raspunderi etc.“ sunt concluzii ale Comisiei Europene privitoare la asa-numitele progrese realizate de România.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici