Cronica unei demisii cerute

O acţiune nominală de control a Parlamentului asupra legalităţii şi oportunităţii cheltuielilor banilor publici la Ministerul Turismului s-a transformat rapid într-o criză politică, conflictul fiind exacerbat deliberat de Elena Udrea, ministrul anchetat.

3 afișări
Imaginea articolului Cronica unei demisii cerute

Cronica unei demisii cerute

Jurnalul Naţional a făcut în ultimele luni investigaţii amănunţite asupra banilor cheltuiţi de Ministerul Turismului, articolele noastre, împreună cu dezvăluirile altor ziare fiind punctul de plecare al dezbaterilor care au determinat formarea Comisiei Udrea. Ministrul Turismului a negat în totalitate informaţiile publicate de Jurnalul Naţional, dar a fost obligat să "desecretizeze" o serie de contracte de achiziţii.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici