CSA acoperă ilegalitatea "combinaţiei" Allianz Ţiriac - Continental ASIG - CNPR

Faptul că în România se pot lua bani oricum şi pentru orice nu mai e o surpriză. În octombrie 2006 ziarul nostru arăta cum, pentru două contracte de asigurări de viaţă de grup, negociate direct între Compania Naţională Poşta Română (CNPR) şi Allianz Ţiriac, comisioanele speciale de peste 60% au fost încasate de o terţă persoană juridică, şi anume Continental ASIG Galaţi, filiala Braşov.

1 afișare
Imaginea articolului CSA acoperă ilegalitatea "combinaţiei" Allianz Ţiriac - Continental ASIG - CNPR

CSA acoperă ilegalitatea "combinaţiei" Allianz Ţiriac - Continental ASIG - CNPR

Nu mai conta faptul că între Continental ASIG şi liderul asiguratorilor români nu exista, la momentul semnării poliţelor, niciun contract. Nici faptul că CSA nu dăduse autorizaţie de broker pentru firma în cauză. Mai mult, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Continental ASIG nici nu avea dreptul, conform obiectului său de activitate, să încheie asigurări de viaţă!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici