Cu averea la tribunal

Fraţii Dolănescu continuă lupta pentru avere, Ionuţ şi Dragoş prezentîndu-se, ieri, la Judecătoria sectorului 2 în procesul privind moştenirea lăsată de cîntăreţul Ion Dolănescu.

1 afișare
Imaginea articolului Cu averea la tribunal

Cu averea la tribunal

Judecătorii au decis ca dezbaterile să se reia pe 20 aprilie, în cazul în care cei doi fraţi nu vor încheia procedurile succesiunii pe cale amiabilă. Averea, estimată la aproximativ două milioane de euro, reprezintă mai multe bunuri, între care trei case şi patru terenuri, dar şi tablouri, bijuterii şi alte obiecte preţioase. De asemenea, în moştenire intră şi drepturile de autor asupra operei lui Ion Dolănescu.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici