Accident grav în Mureş. Elicopterul SMURD a fost trimis în misiune

  • Un accident grav s-a produs sâmbătă pe o şosea din judeţul Mureş.
  • Un bărbat a murit după ce maşina în care se afla a lovit o construcţie de pe marginea drumului.
  • La faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD.
Urmărește
924 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Mureş. Elicopterul SMURD a fost trimis în misiune

Accident grav în Mureş. Elicopterul SMURD a fost trimis în misiune

Potrivit ISU Mureş, accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Bereni spre Măgherani.

La faţa locului au fost trimise forţe din cadrul Staţie Miercurea Nirajului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În misiune a fost trimis şi elicopterul SMURD.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism şi că o persoană era încarcerată. Pompierii au extras victima care a fost preluată de către echipajele medicale. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului, au precizat cei de la ISU.

Poliţiştii au deschis o anchetă la finalul căreia se va stabili cum s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici