Cu cât s-au scumpit apartamentele din Militari după deschiderea Pasajului Basarab

Preţurile medii ale apartamentelor cu trei camere din Bucureşti au rămas la un nivel constant de circa 80.000 de euro şi în iulie.

10 afișări
Imaginea articolului Cu cât s-au scumpit apartamentele din Militari după deschiderea Pasajului Basarab

Cu cât s-au scumpit apartamentele din Militari după deschiderea Pasajului Basarab (Imagine: Mediafax Foto)


Preţurile medii solicitate pentru apartamen­tele cu trei camere din cartierul bucureştean Militari au crescut de la 65.000 de euro la 70.000 de euro (plus 7,6%) pe parcursul lunii iulie, potrivit indexului imobiliar realizat de ZF în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker.

Astfel, o parte dintre proprietarii din Militari au reacţionat imediat la deschiderea Pasajului Basarab, care a scurtat cu circa 20 de minute drumul dintre zona de sud-vest a Capitalei şi nordul oraşului. Majorarea preţurilor solicitate vine în contextul în care media pentru trei camere la nivelul Capitalei a rămas constantă, în jurul a 80.000 de euro.

Citeşte mai multe despre preţurile apartamentelor după deschiderea Pasajului Basarab pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici