Cu un ceas care se vinde cu 21.000 de euro, Liviu Negoiţă dă ora exactă în PDL

Primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, este un om modest. Potrivit declaraţiei sale de avere, în afară de patru terenuri, două apartamente şi o casă, nu are nici maşini, nici bijuterii, nici obiecte de artă. Contrar declaraţiei de avere însă, la alegerile PDL Bucureşti, Negoiţă s-a prezentat cu un ceas de toată frumuseţea pe mâna stângă.

7 afișări
Imaginea articolului Cu un ceas care se vinde cu 21.000 de euro, Liviu Negoiţă dă ora exactă în PDL

Cu un ceas care se vinde cu 21.000 de euro, Liviu Negoiţă dă ora exactă în PDL

Mai ai exact, cu un exemplar marca Vacheron Constantin din colecţia Patrimony. Realizat din aur de 18 karate şi cu o curea din piele de aligator, ceasul se învârte în jurul sumei de 21.000 de euro.În declaraţia sa de avere, completată pe 15 noiembrie 2010, Liviu Negoiţă declara că nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii şi obiecte de artă a căror valoare depăşeşte suma de 5.000 de euro.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici