Cum a pierdut un rege al asfaltului 350 mil. € în criză

Nelu Iordache, unul dintre cei mai cunoscuţi asfaltatori români, dar extrem de discret, şi-a înjumătăţit afacerile în 2010 în lipsa contractelor cu statul.

7 afișări
Imaginea articolului Cum a pierdut un rege al asfaltului 350 mil. € în criză

Cum a pierdut un rege al asfaltului 350 mil. € în criză

Grupul de firme controlat de Nelu Iordache, cu activităţi în construcţii, transport aerian (Blue Air) şi agricultură, a ajuns de la o cifră de afaceri de circa 660 de milioane de euro în 2009 la 310 mil. euro anul trecut, după declinul companiilor Romstrade, Direct Aero Services şi Andany Trading.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici