Cum ar putea să-şi piardă averile corupţii României

Atât premierul Emil Boc, cât şi preşedintele Train Băsescu au făcut, în ultima vreme, referire la posibilitatea introducerii în legislaţia românescă a conceptului de confiscare extinsă.

9 afișări
Imaginea articolului Cum ar putea să-şi piardă averile corupţii României

Cum ar putea să-şi piardă averile corupţii României

Aceasta presupune luarea fără despăgubire a tuturor bunurilor unui condamant definitiv, dacă nu poate justifica provenienţa acestora.Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, este de părere că numai presiunea publică ar putea impune adoptarea acestei legi, în timp ce secretarul general al ANI, Horia Georgescu, este convins că lipsa acestei prevederi periclitează aderarea la Schengen şi situează România la periferia statului de drept.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici