Cum poţi să câştigi câteva mii de euro dintr-un site?

Internetul s-a dezvoltat în România mult mai repede decât alte domenii. Măcar pe partea asta suntem şi noi în rândul lumii! Avem acces ieftin şi de mare viteză, ceea ce face ca majoritatea tinerilor să fie prezenţi zi de zi într-o formă sau alta în lumea virtuală.

4 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să câştigi câteva mii de euro dintr-un site?

Cum poţi să câştigi câteva mii de euro dintr-un site? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iar mulţi dintre aceştia nu stau degeaba şi încearcă să facă şi bani din faţa calculatorului. Nu vorbim aici de ilegalităţi, ci de afaceri perfect legale, care nu necesită decât un calculator şi multă muncă şi care, ulterior, se pot transforma în profit.

Mai exact este vorba de crearea, dezvoltarea şi, ulterior, vinderea de site-uri. Este un business care poate aduce profituri de mii de euro.
Dar ce trebuie să faci ca să ajungi cu asemenea sume în buzunar!
Mai întâi se cumpară un domeniu web care costă câteva zeci de euro, apoi se instalează un Wordpress, după care începe munca.
Trebuie umplut site-ul cu conţinut în mod constant - informaţii, fotografii, video, etc. Este recomandat să încarci conţinut cât mai original posibil, pentru a apărea cât mai în faţă la căutare.
Citeşte mai multe despre cum poţi să câştigi câteva mii de euro dintr-un site pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici