Cum s-a prăbuşit PDL la 12%

Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai puţin de jumătate din voturile obţinute în 2008. Nici preşedintele Traian Băsescu nu mai are sprijinul românilor, 65% din aceştia declarându-se de acord cu demiterea lui.

7 afișări
Imaginea articolului Cum s-a prăbuşit PDL la 12%

Cum s-a prăbuşit PDL la 12%

Creditat cu circa 35% din încrederea publicului şi pe fondul victoriei lui Traian Băsescu la prezidenţiale (50,33% din voturi faţă de 49,66% Mircea Geoană), PDL începuse anul 2010 în forţă. Nevoia unei majorităţi parlamentare mai so¬lide decât cea oferită de alianţa cu UDMR şi celelalte minorităţi a arătat un PDL în plină expansiune. În numai câteva luni, democrat-liberalii au reuşit să smulgă partidelor de opoziţie PSD şi PNL şi să ataşeze coaliţiei de guvernare mai mult de 30 de parlamentari (24, acum în UNPR).

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici