Cum să te laşi de fumat. Povestea unei persoane care a trecut prin „purgatoriu”

În fiecare miercuri, fumătorii care vor să scape de ţigări se întâlnesc cu medicii şi cu psihologii la un "grup anti-fumat" la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti. Până acum, doar 30% dintre participanţi s-au întors şi la tratament.

45 afișări
Imaginea articolului Cum să te laşi de fumat. Povestea unei persoane care a trecut prin „purgatoriu”

Cum să te laşi de fumat. Povestea unei persoane care a trecut prin „purgatoriu”

În urmă cu mai bine de jumătate de secol, în Statele Unite ale Americii medicii făceau reclamă la ţigări. "Nouă din zece medici recomandă ţigările X" sunau, ca pe prospectele medicale de azi, mesajele doctorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici