Dan Diaconescu, în direct la DNA

Senzaţional! Aseară, procurorii DNA l-au pus sub învinuire pe Dan Diaconescu, acestuia fiindu-i aduse la cunoştinţă acuzaţiile de şantaj şi de ameninţare în legătură cu primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ.

5 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu, în direct la DNA

Dan Diaconescu, în direct la DNA

Ieri dimineaţă, procurorii DNA însoţiţi de forţe de ordine au descins în sediul OTV din Capitală şi la locuinţa patronului postului TV, căutînd mai multe casete care ar constitui probe în dosarul în care Doru Pîrv este cercetat pentru trafic de influenţă. Informaţia, care a apărut încă din primele ore ale dimineţii, a aruncat în aer toată presa, jurnaliştii uitînd de guvernanţi, măsuri de austeritate etc.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici