Dani Oţil, «gigolo» de profesie?

Bomba din showbizul autohton e pe buzele tuturor. Mihaela Rădulescu şi matinalul Dani Oţil sunt împreună. Şi nu de ieri, de azi, ci cam de vreo trei luni, conform declaraţiilor acestora. Aşadar, în urmă cu o lună, po-vestea lor de dragoste era deja în desfăşurare. Dar domnul Oţil era “neastâmpărat”. De ce? Pentru că încerca să agaţe o jurnalistă prin sms-suri bine ticluite. În plus, el a avut o pasiune şi pentru Anna Lesko.

5 afișări
Imaginea articolului Dani Oţil, «gigolo» de profesie?

Dani Oţil, «gigolo» de profesie?

Să curgă prin venele lui Dani Oţil sânge de gigolo? Tot ce se poate. Mai ales dacă ne gânditm că “vedeta” a mai avut o pasiune, se pare trecătoare, şi pentru cântăreaţa Anna Lesko. Pentru aceasta s-a aruncat, anul trecut, legat cu o cordelină, de pe un turn aflat lângă televiziunea Naţional TV (unde “activa” pe atunci Dani). Şi, de câte ori Anna era prezentă în emisiune, Dani făcea ce făcea şi îi mai mărturisea o dată dragostea ce i-o poartă.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici