"Daniel, cel mai potrivit Patriarh"

In competitia pentru Patriarhie, IPS Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului, nu isi ascunde preferinta pentru "banateanul" Daniel Ciobotea, Mitropolitul Moldovei.

1 afișare
Imaginea articolului "Daniel, cel mai potrivit Patriarh"

"Daniel, cel mai potrivit Patriarh"

Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului, are cea mai mare vechime in „hirotonie”. Este o voce respectata in Timisoara si in Vestul a tarii, iar in 1990 a recunoscut public ca a colaborat cu Securitatea. Pe Inalt Prea Sfintia Sa l-am gasit ieri in biroul sau de la Mitropolie, nu departe de locul unde, acum 50 de ani, se afla sediul Sigurantei, iar astazi e cel al PSD. In aceasta cladire, actualul mitropolit al Banatului a cunoscut pentru prima oara opresiunea regimului comunist, cand a fost arestat fiindca a gazduit un roman fugit in Germania. Dupa atatia ani, IPS Nicolae se simte insa impacat si nu ezita sa se implice direct in competitia electorala pentru scaunul de Patriarh.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici