DANIEL PANCU LA STEAUA!

Dupa ce în ultimele zile au achizitionat trei atacanti, stelistii mai pregatesc un transfer de-a dreptul senzational. Daniel Pancu s-a înţeles cu Gigi Becali şi mâine va semna un contract cu durata de 1 an. Contactat telefonic de ProSport, antrenorul Marius Lăcătuş a declarat: "Ştiam de aceste discuţii dar până nu o să vorbesc cu Gigi Becali nu pot să spun mai mult", a spus tehnicianul.

1 afișare
Imaginea articolului DANIEL PANCU LA STEAUA!

DANIEL PANCU LA STEAUA!

Daniel Pancu declarase în mai multe rânduri că la revenirea în ţară nu va mai juca decât la Politehnica Iaşi sau la Rapid, singurele cluburi la care a evoluat în România. Neînţelegerile cu George Copos l-au determinat însă pe Pancu, unul dintre jucătorii emblematici ai Rapidului din ultimul deceniu, să se îndrepte către rivala Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici