Danila a demisionat de la BCR cu un pachet compensatoriu de 3-4 mil. euro

Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, a demisionat din functie si va parasi banca de la 1 decembrie, dupa un an de cand austriecii de la Erste au preluat-o efectiv, pozitia de CEO urmand a fi preluata interimar de Manfred Wimmer, arhitectul preluarii BCR de catre Erste.

1 afișare
Imaginea articolului Danila a demisionat de la BCR cu un pachet compensatoriu de 3-4 mil. euro

Danila a demisionat de la BCR cu un pachet compensatoriu de 3-4 mil. euro

Conform unor surse de pe piata financiara, Danila si austriecii aveau viziuni diferite in privinta dezvoltarii celei mai mari banci din Romania. El ar fi preferat o strategie de crestere mai conservatoare, in timp ce Erste vrea o dezvoltare mai rapida avand in vedere ca banca a pierdut in ultimul an cota de piata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici