De ce cresc preţurile locuinţelor

Preţurile noilor imobile se măresc pe fondul crizei de forţă de muncă din sectorul construcţiilor care determină costuri din ce în ce mai ridicate pentru dezvoltatori care trebuie să plătească un preţ mai ridicat atât pentru muncitori, cât şi pentru materialele de construcţii.

1 afișare
Imaginea articolului De ce cresc preţurile locuinţelor

De ce cresc preţurile locuinţelor

Pe lângă costurile din ce în ce mai ridicate pentru dezvoltatori, problema forţei de muncă duce şi la disfuncţionalităţi şi întârzieri din partea firmelor de construcţii.Potrivit Irinei Petrescu, partener Esop, criza forţei de muncă se reflectă în mod direct în real estate, deoarece lipsa muncitoriilor duce la nerespectarea termenelor impuse de dezvoltator.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici