'De ce, Doamne, i-ai luat?'

Drumul spre casa lor din Bucuresti, la intoarcerea din concediul petrecut pe litoral, le-a fost intrerupt la iesirea din localitatea constanteana Basarabi. Un plop batran, inalt de 25 de metri, a cazut peste masina lor, o Dacie, si i-a trimis in ghearele mortii.

1 afișare
Imaginea articolului 'De ce, Doamne, i-ai luat?'

'De ce, Doamne, i-ai luat?'

Familia Olteanu, mama Florica (38 de ani), tatal Marian (40 de ani) si pustiul Daniel (6 ani), a fost strivita intre fiarele contorsionate. Marinela Stefan (22 de ani), sora mai mare a lui Daniel, si sotul ei, Marius (25 de ani), aflati si ei in autoturism, au scapat cu viata, dar au ajuns in stare foarte grava la Spitalul de Urgenta din Constanta. Tot ce-a mai ramas din masina facuta praf e un ursulet de plus cu care Daniel se jucase inainte de tragedie. Cand au aflat de nenorocire, rudele familiei Olteanu s-au strans cu mic, cu mare la casa acestora din strada Muntele Mare din Capitala. Nu se puteau opri din bocit la gandul ca nu o sa-i mai vada niciodata pe cei dragi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici