De ce iubim România. Pe americanul Sam, Ardealul îl face să plutească: "Sunt mai român decât tine care nu ştii decât să te plângi!"

Sam cel Român locuieşte de mai bine de 7 ani la Cluj şi se recomandă "regele României, mai român decât tine". A hotărât să se stabilească aici după ce a făcut mai multe excursii şi s-a convins că cel mai bun loc în care poate trăi este România pentru că "are tot: mare, munţi, oraşe frumoase, aer proaspăt, apă bună, mâncare sănătoasă, femei frumoase".

40 afișări
Imaginea articolului De ce iubim România. Pe americanul Sam, Ardealul îl face să plutească: "Sunt mai român decât tine care nu ştii decât să te plângi!"

De ce iubim România. Pe americanul Sam, Ardealul îl face să plutească: "Sunt mai român decât tine care nu ştii decât să te plângi!"

A venit pe lume în Orlando, Florida. A terminat liceul, iar apoi a devenit autodidact. "Am lucrat câţiva ani pentru o mare bibliotecă americană şi luam de la gunoi cărţile pe care le aruncau studenţii după examene, le citeam, şi aşa am învăţat o grămadă de lucruri." E şi "un fel de poliglot", pentru că, pe lângă engleză şi română, vorbeşte spaniolă, italiană şi ivrit, pe care le-a învăţat "pe stradă, nu din cărţi", când a locuit pe rând, cel puţin câte un an de zile, în Mexic, Italia, Spania şi Israel.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici