De ce tac brokerii în cazul Transgaz?

Transgaz continuă să nască speculaţii venite în special din rândul micilor investitori, dar şi de la brokeri.

1 afișare
Imaginea articolului De ce tac brokerii în cazul Transgaz?

De ce tac brokerii în cazul Transgaz?

Dincolo de această poveste de succes făcută româneşte, se ascund mişcări făcute legal, sub acoperirea unui prospect sau a unor prevederi, dar care într-un fel sau altul afectează evoluţia acestui proces.
Este, într-adevăr, un subiect sensibil, despre care este riscant să vorbeşti, mai ales dacă nu sunt dovezi exacte privind modul în care au fost făcute lucrurile. Majoritatea brokerilor care au fost întrebaţi despre acest subiect sensibil au spus, neoficial, că au fost umflate cifrele de subscriere la Transgaz. Întrebat cum comentează toate aceste reacţii venite în urma Transgaz, Stere Farmache, directorul Bursei de Valori Bucureşti, ne-a declarat că deocamdată nu vrea să facă nicio declaraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici