De la naşu’ pentru finu’: ia un avocat!

Mircea Băsescu nu-şi lasă rudele la greu, fapt demonstrat de sprijinul acordat finului său, Bercea Mondial, căruia i-a pus la dispoziţie avocatul familiei.

8 afișări
Imaginea articolului De la naşu’ pentru finu’: ia un avocat!

De la naşu’ pentru finu’: ia un avocat!

Familia interlopului Sandu Anghel (44 de ani), cunoscut de toată lumea sub numele de Bercea Mondial, din Drăgăneşti-Olt, apelează la toate relaţiile pentru a-l scoate din puşcărie pe şeful clanului. Ultima încercare: familia preşedintelui României. Mircea, fratele lui Traian Băsescu, este naşul de botez al unei nepoate de-a interlopului. În calitate de părinte spiritual al fetiţei din clanul Bercea, Mircea Băsescu îşi face datoria şi intervine pe lângă Sorin Calafus (61 de ani), avocatul familiei sale, pentru a-l apăra pe liderul interlop.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici