De unde se înţolesc primarii Capitalei?

Fie că se îmbracă la comandă şi „aruncă” 2.000 de euro pe un costum sau apelează la haine de serie, dar cu un aspect mai tineresc, primarii Capitalei nu par genul de oameni care să piardă o zi întreagă la cumpărături, dar nici nu ignoră aspectul vestimentar când e cazul să apară în public.

2 afișări
Imaginea articolului De unde se înţolesc primarii Capitalei?

De unde se înţolesc primarii Capitalei? (Imagine: ziarulring.ro)

În funcţie de evenimentul la care participă, pe primarii Capitalei îi putem vedea atât în salopetă cu caschetă pe cap, în trening, dar şi în costume care ajung să coste cât jumătate de maşină. În aproape toate cazurile, când vine vorba despre îmbrăcăminte, edilii au anumite reţete care se potrivesc perfect cu mesajul pe care vor să îl transmită bucureştenilor.

Citeşte tot materialul pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici