'Demisionez dacă se bagă cineva la echipă! Plec dacă n-am timp să construiesc'

Andone a reuşit la pauză să îşi trezească echipa, condusă de Pandurii cu 2-0. Andone spune că echipa e obosită şi nesigură şi cere întăriri.

5 afișări
Imaginea articolului 'Demisionez dacă se bagă cineva la echipă! Plec dacă n-am timp să construiesc'

'Demisionez dacă se bagă cineva la echipă! Plec dacă n-am timp să construiesc'

Antrenorul a declarat că nu acceptă ca nimeni să se bage peste el la echipă şi ameninţă cu demisia. "Am câştigat un punct cu mare noroc. Am arătat cât de cât putere de luptă, dar ce să mai vorbim, am dat două goluri din lovituri libere, iar rezultatul e norocos. Pandurii e o echipă foarte bună, mai ales după fuziunea cu Internaţional Curtea de Argeş" , a declarat Andone dupa meci.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici