Demnitarii vechi şi noi, împroprietăriţi cu vile de stat

Foştii şi actualii demnitari sunt pe cale să-şi împlinească visul de a deveni proprietarii vilelor de protocol în care stau, de ani de zile, cu chirii simbolice.

1 afișare
Imaginea articolului Demnitarii vechi şi noi, împroprietăriţi cu vile de stat

Demnitarii vechi şi noi, împroprietăriţi cu vile de stat

Senatorii le-au dat dreptul chiriaşilor de lux să se tocmească direct cu Regia Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) pentru cumpărarea vilelor de protocol, scutindu-i de participarea la licitaţie aşa cum este necesar în cazul majorităţii contractelor cu statul. Pentru vilele din Primăverii sau apartamentele de lux de pe bulevardele Dacia şi Eminescu vor negocia direct toţi chiriaşii care au „imobilul în folosinţă cu temei legal, pot face dovada că şi-au plătit integral toate taxele aferente folosirii imobilului până la 30 septembrie 2007 şi optează pentru cumpărare în termen de 15 zile de la data notificării”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici