Depolitizarea luptei anticoruptie, ultimul avertisment!

Mult asteptatul Raport al Comisiei Europene privind evolutia Justitiei din Romania a fost citit ieri de purtatorul de cuvant Johannes Lainteberger (foto medalion ). Cu bune, mai putine, cu neajunsuri si critici, mai multe, documentul remarca unele progrese in reforma sistemului judiciar, dar atentioneaza asupra lipsei de rezultate concrete in lupta impotriva coruptiei la nivel inalt.

1 afișare
Imaginea articolului Depolitizarea luptei anticoruptie, ultimul avertisment!

Depolitizarea luptei anticoruptie, ultimul avertisment!

Depolitizarea luptei anticoruptie ramane o necesitate, ca si consensul politic indispensabil continuarii reformelor. Clasa politica a reactionat imediat. In timp ce premierul anunta toleranta zero fata de cei care folosesc functia publica pentru a se imbogati, iar ministrul Justitiei este convins ca Raportul este unul pozitiv, PSD considera ca “de doi ani primim nota 4 cu Justitia”. Democrat-liberalii au gasit imediat vinovatii: PNL si PSD, PRM vorbeste de un document cu tenta politica, iar conservatorii vad “un cartonas galben aprins”: “Un Raport gri, dintr-o Romanie colorata in compromisuri”.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici