Despărţirea de Mile Cărpenişan

Jurnalistul Mile Cărpenişan a plecat definitiv dintre noi, iar despărţirea de el doare. Îi doare pe toţi aceia care l-au apreciat şi ar trebui să-i doară înzecit pe care care nu au ştiut să-l aprecieze suficient.

10 afișări
Imaginea articolului Despărţirea de Mile Cărpenişan

Despărţirea de Mile Cărpenişan

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost condus de la capelã spre locul de veci, de un cortegiu funerar având în frunte militari ai Batalionului 32 Infanterie Mircea "Scorpionii Galbeni", care au tras cinci salve de armã.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici