Deutsche Bank a platit peste 100 mil. euro pe cea mai mare cladire de birouri din Bucuresti

Divizia de real estate a grupului german Deutsche Bank a semnat saptamana trecuta contractul pentru preluarea celei mai mari cladiri de birouri din Bucuresti, situata in Pipera si denumita BOC, in urma unei tranzactii estimate la peste 100 de milioane de euro. Aceasta este prima din acest an si probabil cea mai mare tranzactie cu o cladire de birouri din Bucuresti.

1 afișare
Imaginea articolului Deutsche Bank a platit peste 100 mil. euro pe cea mai mare cladire de birouri din Bucuresti

Deutsche Bank a platit peste 100 mil. euro pe cea mai mare cladire de birouri din Bucuresti

Cladirea, recent finalizata, are o suprafata inchiriabila de 57.000 de metri patrati, de circa doua ori mai mare decat Charles de Gaulle Plaza sau America House, si a fost in mare parte inchiriata, companiile urmand sa se mute la sfarsitul acestui an in noile spatii.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici