Dezvăluirile lui Liţă despre blaturile din perioada comunistă: "La Steaua am trosnit doar un meci pe bani"

"Şi încă vreo patru pe prietenie", recunoaşte Ion Dumitru într-un interviu uluitor despre lumea fotbalului românesc din anii 70. De aranjamente nu scăpau, după cum veţi citi mai jos, nici măcar derby-urile Dinamo - Steaua.

4 afișări
Imaginea articolului Dezvăluirile lui Liţă despre blaturile din perioada comunistă: "La Steaua am trosnit doar un meci pe bani"

Dezvăluirile lui Liţă despre blaturile din perioada comunistă: "La Steaua am trosnit doar un meci pe bani"

Episodul de astăzi din serialul "Blaturile fotbalului" îi dă cuvântul unui fotbalist uriaş: Ion Dumitru. Emblematic pentru Rapid şi Steaua în anii 60-80, socotit unul dintre cei mai buni jucători ai fotbalului nostru, Liţă poartă în spate şi bagajul unui număr uriaş de poveşti şi legende ţesute de suporteri.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici