Dezvoltarea viitorul Georgescu România!

Cu două săptămâni înainte de alegeri, Guvernul Tăriceanu a aprobat Stategia naţională de dezvoltare durabilă, document care trasează evoluţia Ro­mâ­niei până în 2030. Câte reactoare nucleare vom construi; câte hectare de teren trebuie să re­îm­pă­du­ri­m; ce infrastructură este prioritară; cum e cu dezvoltarea regio­na­lă, toa­te sunt trecute în documentul de 147 de pagini.

8 afișări
Imaginea articolului Dezvoltarea viitorul Georgescu România!

Dezvoltarea viitorul Georgescu România!

Ca şi în alte cazuri, gu­ver­nan­ţii au mi­mat un proces transparent, au organizat în prima parte a anu­lui reuniuni lu­na­re pentru discutarea Strategiei şi au prelungit cu câteva luni pe­rioada de dezbatere publică. Strategia a fost realizată de Centrul Na­ţio­nal pentru Dezvoltare Durabilă, condus de Călin Georgescu.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici