Diaconescu îşi bagă PIN-ul în buzunar. Tandem cu Vanghelie?

Patronul OTV, Dan Diaconescu, va intra în Partidul "Iniţiativa Naţională", înfiinţat de Cozmin Guşă. Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, este pe urmele sale.

4 afișări
Imaginea articolului Diaconescu îşi bagă PIN-ul în buzunar. Tandem cu Vanghelie?

Diaconescu îşi bagă PIN-ul în buzunar. Tandem cu Vanghelie?

Cozmin Guşă se reîntoarce în Partidul "Iniţiativa Naţională", creat în urmă cu şase ani împreună cu Lavinia Şandru. Nu însă singur. Potrivit unor surse politice, doi dintre clienţii cărora le oferă consultanţă, patronul OTV, Dan Diaconescu şi primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, vor face pasul spre acest partid. Diaconescu se alege cu mult râvnitul partid după ce a eşuat să înregistreze la tribunal Partidul Poporului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici