Digul de la Galaţi ridică preţul micilor de pe mal

În timp ce militarii se luptă să salveze oraşul de furia Dunării, localnicii se îngrămădesc la terasele "cu vedere la apă". De duminică până luni, la Galaţi, Dunărea a crescut cu zece centimetri, iar preţul micului la o terasă de pe mal "a sărit" vertiginos, cu un leu.

3 afișări
Imaginea articolului Digul de la Galaţi ridică preţul micilor de pe mal

Digul de la Galaţi ridică preţul micilor de pe mal

Motivul: gălăţenii de rând ies la promenadă şi se opresc aici să-i privească pe militari în timp ce pun sac peste sac să apere oraşul. "Uite, sunt aici, pe mal. A crescut, da, e rău-rău", spune un bărbat la telefon. Închide şi mai face o fotografie, să fie amintire: Dunărea la 680 de centimetri, cum n-a mai fost vreodată.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici