Dinu s-a impacat cu Gigi Becali: `Sintem doi crestini`

Cornel Dinu a lasat ieri campioana Dinamo sa se antreneze in voie in Cipru si s-a intors in tara. Si a facut-o cu folos, pentru ca duminica 27 ianuarie oficialul dinamovist a reusit sa puna capat conflictului cu Gigi Becali. Cel supranumit "Procuroru`" s-a intilnit cu Giovanni si Gigi Becali, primul jucind rolul "pacificatorului", al doilea pe cel al "iertatorului", un binevoitor care tocmai si-a ras mustata a la Clark Gable.

1 afișare
Imaginea articolului Dinu s-a impacat cu Gigi Becali: `Sintem doi crestini`

Dinu s-a impacat cu Gigi Becali: `Sintem doi crestini`

Dupa o scurta discutie barbateasca, Cornel Dinu si Gigi Becali au dat mina si au ingropat securea razboiului. Cei doi au convenit sa nu se mai atace prin presa, pentru ca sint doi crestini. Ultimul duel verbal intre Gigi Becali si Cornel Dinu a fost inregistrat in noiembrie 2007. Primul a iesit la atac Mister Dinu, care a sustinut ca Steaua s-a calificat de doua ori la rind in grupele Champions League cu ajutorul norocului. Gigi Becali a replicat, facindu-l pe administratorul-delegat al FC Dinamo "papagal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici