Diplomele false infratesc academiile Militara si de Politie

Mai multi profesori universitari sunt suspectati ca ar fi facut parte dintr-o retea de falsificare a peste 15.000 de diplome de licenta. Printre ei figureaza Ion Parvutoiu, fost profesor la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, precum si Mina Silviu Dobronauteanu, rector la "Europa ECOR".

1 afișare

Acesta din urma este  considerat capul retelei de fabricanti de diplome la universitatile particulare neacreditate "Europa ECOR" si "Alexandru Ghica" din judetul Teleorman. Locuintele celor doi profesori au fost perchezitionate, iar actele ridicate probeaza implicarea acestora in fabricarea diplomelor de licenta, sustin surse judiciare. Multi dintre cei care au obtinut licente de stomatolog, jurnalist, jurist, contabil,  inginer constructor, psiholog sau de sociolog sunt, in realitate, semianalfabeti.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici