Diva, baiatul de cartier si focul de paie

Asa cum am presupus, atunci cind a explodat bomba cu divortul dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg, n-au trecut decit citeva zile de la desfacerea casatoriei si, iata, diva a si dat pe fata relatia sa cu junele Otil, intr-un interviu regizat cu acuratete.

1 afișare
Imaginea articolului Diva, baiatul de cartier si focul de paie

Diva, baiatul de cartier si focul de paie

Toata cariera ei mediocra a fost intretinuta cu povesti colaterale: relatia cu Dan Chisu, casatoria cu rockerul Banica, divortul, recasatorirea cu nababul Schwartzenberg, schimbarea religiei, nasterea copilului, sarcinile pierdute, scandalurile cu Andeea Marin, campania antifumat - in chiloti, divortul de Elan etc. Pentru ca statutul de diva cere noi si noi consolidari, Mihaela Radulescu iese iar in fata cu un mit din specia hodoronc-tronc.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici