Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a încasat ilegal de la stat peste 29.000 de lei

Harnicul doctor-deputat Tudor Ciuhodaru, omniprezent pe ecranele tuturor televiziunilor atât la dezbateri, cât şi la toate buletinele de ştiri, este acuzat de fals în acte chiar de către conducerea Spitalului de Urgenţă Iaşi „Sf. Ioan“, unde acesta activează.

5 afișări
Imaginea articolului Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a încasat ilegal de la stat peste 29.000 de lei

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a încasat ilegal de la stat peste 29.000 de lei

Concret, Ciuhodaru este acuzat că ar fi încasat nejustificat circa 30.000 de lei noi, folosindu-se de pontaje semnate în fals. Din documentele spitalului coroborate cu cele de la Camera Deputaţilor rezultă că acesta s-ar fi aflat în două locuri deodată - Parlamentul României şi Spitalul de Urgenţă Iaşi "Sf. Ioan", slujbe pentru care ar fi încasat ambele salarii, deşi fizic nu putea să fie în două locuri în acelaşi timp.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici