Don Berceanu, iată ce făcea Don Costel!

După analizarea imaginilor cu victima protejatului lui Radu Berceanu, psihologii au conchis că Don Costel este un tip paranoid căruia îi este foarte uşor să facă pasul spre crimă.Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, a fost ieri de negăsit. Nu a răspuns la telefon, nu a răspuns nici la mesajele telefonice, iar la cabinetul domniei sale, secretara a răspuns, după-amiază, în jurul orelor 15.00: „Ministrul nu mai este în instituţie”.

1 afișare
Imaginea articolului Don Berceanu, iată ce făcea Don Costel!

Don Berceanu, iată ce făcea Don Costel!

Gravitatea faptelor comise de cel pe care l-a protejat impunea un punct de vedere din partea lui Radu Berceanu. Practic, el este cel care a adus în Guvern un interlop de ultimă speţă, aşa cum reiese din imaginile cu victima sa.Mai ales că explicaţiile sale, date în contextul demisiei lui Don Costel de la ANIF, lasă impresia că l-a luat pe interlop de pe stradă şi l-a crezut pe cuvânt ca fiind un om de treabă.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici