Dormi liniştit! Vîntu şi Tempo "lucrează" să ia banii Poştei Române!

Zilele acestea au loc negocieri intense pentru un imens contract de publicitate, estimat la milioane de euro, iar clientul este nimeni alta decât Compania Naţională Poşta Română. Directorul general al Poştei Române, Mihai Toader, ale cărui afaceri cu banii instituţiei pe care o conduce vi le-am dezvăluit de-a lungul timpului, poartă discuţii intense pentru finalizarea acestui uriaş contract de publicitate, de aproximativ opt milioane de euro, ce va fi derulat, potrivit informaţiilor noastre, în următorii patru ani. Conform informaţiilor noastre potul cel mare va reveni la 3-4 companii din totalul celor 8 înscrise la licitaţie. Ulterior acestea vor licita între ele fiecare subcontract al contractului cadru.

1 afișare
Imaginea articolului Dormi liniştit! Vîntu şi Tempo "lucrează" să ia banii Poştei Române!

Dormi liniştit! Vîntu şi Tempo "lucrează" să ia banii Poştei Române!

Potrivit informaţiilor noastre, printre favoriţii Poştei se află şi Tempo Advertising, agenţia de publicitate rămasă în memoria românilor , în special datorită campaniei FNI. Cu certitudine vă amintiţi spotul "liniştitor" cu "Dormi liniştit! FNI lucrează pentru tine!". În cele din urmă FNI a lucrat, dar nu pentru investorii de rând, aşa cum se spunea în reclama făcută de Tempo Advertising, ci pentru interesele controversatului Sorin Ovidiu Vântu şi ale acoliţilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici